Έλενα Παπαρίζου: Ήρθε στο διάδρομο τρέχοντας με κλάματα – Αποκαλύψεις για τα βραβεία

Έλενα Παπαρίζου: Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για το πως βρήκε την τραγουδίστρια μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στα βραβεία

Πρωταγωνίστρια στον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD VMA2022 έγινε η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια μάλιστα έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια για την στάση της να αποχωρήσει και να μην τραγουδήσε. Ο αγαπημένος ερμηνευτής, Γιώργος Αλκαίος, σε συνέντευξή του μίλησε για το συγκεκριμένο σκηνικό.

Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια, τη στιγμή που ειδικοί της μουσικής κάνουν λόγο για στημένο τσακωμό προς όφελος της τσέπης τους

«Ήμασταν ουσιαστικά το τελευταίο act της βραδιάς μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, εγώ τους είπα πως θα πάω μετά τις 10. Δεν ήθελα το πριν και τα κόκκινα χαλιά. Πήγα και είδα την Έλενα στο διάδρομο, όπου ήρθε κλαίγοντας.

Μου είπε τι έγινε και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει γίνει κάτι πολύ μεγάλο. Μάλλον ή την σπρώξανε ή… Μετά είδα τα βίντεο και με ρώτησε “τι κάνουμε τώρα. Εγώ δεν μπορώ να βγω”. Της λέω “αλλάζουμε και φευγουμε”. Φύγαμε μαζί με την Έλενα, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορείς να μείνει εκεί», δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία