Έλενα Παπαρίζου: «Δεν διαβάζω τα αρνητικά σχόλια στο instagram»

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτά. Μπροστά κοιτάω»

Για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται στα social media, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η τραγουδίστρια βγήκε μέσω skype την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου είπε, μεταξύ άλλων:

«Περισσότερο νιώθω την αγάπη είναι η αλήθεια αλλά πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε για κάτι. Το cyber bullying είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας απασχολούν όλους πλέον. Αλλιώς το διαχειρίζεσαι όταν είσαι μεγάλος και αλλιώς όταν είσαι μικρός».

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη, αποκάλυψε ότι δεν δίνει καμία σημασία στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτά. Μπροστά κοιτάω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την επανένωση των Αντίκ, η ίδια αποκάλυψε ότι έχουν προγραμματίσει μια συναυλία στη Σουηδία κατά τις αρχές του Ιουλίου ενώ συζητούν και για τα υπόλοιπα επαγγελματικά βήματα που σκοπεύουν να κάνουν μαζί. «Είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε με αυτό να δούμε και έχουμε πορεία πιστεύω», δήλωσε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία