Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα περίμενα όλα, ακόμα και ότι ήρθε το τέλος»

Ελεάνα Βραχάλη: «Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησαν συνέντευξη οι δύο γνωστές αδελφές  Ελεάνα και η Χριστίνα Βραχάλη. Έκανα αποκαλύψεις τόσο για την παιδική τους ηλικία όσο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω. Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος. Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος. Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια. Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το metoo ήταν το “Τώρα μιλάω εγώ”. Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης. Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική», είπε αρχικά η Ελεάνα Βραχάλη.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Χριστίνα Βραχάλη λέγοντας:

«Το “Σ’ αγαπώ” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα, έχει μια ιστορία από πίσω. Ακούσαμε πρώτη φορά το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, όταν η Ελεάνα ήταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε. Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό. Έχω κάνει τρίωρη εκπομπή και να είμαι χάλια. Έχω περάσει δύσκολα με κρίσεις πανικού. Έκλεινε η πόρτα του studio και νόμιζα ότι θα περάσει από πάνω μου τρένο. Έχω χάσει τη δουλειά μου στο παρελθόν επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες κάποιων. Όταν τον ξανασυνάντησα αυτό τον άνθρωπο μου ζήτησε συγνώμη. Για την Ελεάνα θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία