Ελεάνα Βραχάλη: «Η Άννα Βίσση βγήκε από το νοσοκομείο και ηχογράφησε το απαγορευμένο»

Ελεάνα Βραχάλη: «Στέλνω μήνυμα στην Άννα, η οποία μου απάντησε πως ήταν στο νοσοκομείο από υπερκόπωση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η Ελεάνα Βραχάλη, το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας για τους στοίχους από τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει. Μάλιστα, η δημοφιλής στιχουργός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες «Ο βυθός σου» και το «Απαγορευμένο».

Ειδικότερα, η Ελεάνα Βραχάλη εξομολογήθηκε πως «το κομμάτι «Ο βυθός σου» το έγραψα όταν κυκλοφορήσαμε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το 2002 τον δίσκο «Κρυφό φιλί». Έτσι όπως δουλεύαμ, τόσο ορμητικά, στην «Ακατάλληλη σκηνή» πραγματικά δεν πρόλαβα να του το δείξω.

Και στην τελευταία στην τελευταία ηχογράφηση, όταν δηλαδή ηχογραφήσαμε το τελευταίο τραγούδι της «Ακατάλληλης σκηνής», μου είπε πως είναι ωραίος ο δίσκος που φτιάχνουμε αλλά «δεν έχει 13 τραγούδια, τον αγαπημένο μου αριθμό, όπως είχε και ο προηγούμενος». Του πρότεινα τότε να του δείξω κάτι που είχα μαζί μου και δεν είχα καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή να του δείξω. «Εντάξει, είναι μαγικό… Δεν είναι βέβαια τραγούδι», μου λεει, γιατί ήταν χωρισμένο σε τέσσερα ίσα μέρη .

Δεν είχε ούτε ρεφρέν, ούτε τίποτα, καμία τεχνική. Το πήρε όμως μαζί του και με πήρε τηλέφωνο μετά από δέκα λεπτά για να με προλάβει στο στούντιο. Γυρνάει πίσω και μου έδειξε με την κιθάρα την μελωδία. Νομίζω πως δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή. Ήταν σαν να με χτύπησε κεραυνός μόλις το άκουσα».

«Ευτυχώς το προλάβαμε. Δεν πίστευα τι θα σημαίνει για εμάς αυτό το τραγούδι όπως και για αρκετό ακόμα κόσμο».

«Η μουσική του «Απαγορευμένου» ήταν σε ένα cd που μου είχε δώσει τότε η Άννα Βίσση. Είχα τρελαθεί που θα συνεργαζόμουν με τον Πάτρικ Λέοναρντ. Για κάποιο λόγο μου είχε κολλήσει αυτή η μελωδία και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το μυαλό μου, με βασάνιζε μέρες. Θυμάμαι πως την επόμενη μέρα είχαμε στούντιο να ηχογραφήσει η Άννα το τραγούδι και κλείνομαι το προηγούμενο απόγευμα στο δωμάτιο, αρχίζω να κλαίω και γράφω το «Απαγορευμένο». Στέλνω μήνυμα στην Άννα, η οποία μου απάντησε πως ήταν στο νοσοκομείο από υπερκόπωση.

Με παίρνει όμως την άλλη μέρα και μου είπε πως σε μια ώρα θα ερχόταν στο στούντιο. «Βγήκα από το νοσοκομείο για να πάμε στο στούντιο» μου είπε» κατέληξε η Ελεάνα Βραχάλη στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία