Ευτύχης Μπλέτσας: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη»

Ευτύχης Μπλέτσας: «Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Thw 2night show ήταν ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο παρουσιαστής και youtuber που έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλες τις χώρες μίλησε για τη γυναίκα του Ηλέκτρα Αστέρη, το χαμένο διαβατήριο του αλλά και τον ερχομό των παιδιών του.

«Έχω πάει σε 98 χώρες, αν μπω σε αυτή την λεπτομέρεια μπορεί και να δυσκολευτώ. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τα ταξίδια μετά την “Κουζίνα της μαμάς” ήταν τότε που γνώρισα την Ηλέκτρα», είπε αρχικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Η δαδικτυακή γνωριμία με την Ηλέκτρα

Στη συνέχεια ο Ευτύχης Μπλέτσας αποκάλυψε πώς γνώρισε τη γυναίκα του: «Την γνώρισα διαδικτυακά στην αρχή και μετά συναντηθήκαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε μαζί κάπου στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στην Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και τον ξέρεις».

Τα πρώτα ταξίδια με τις κόρες τους

Μιλώντας για τα ταξίδια με τις κόρες του λέει: «Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Πρόσφατα πήγαμε Ινδία και Βιετνάμ και μείναμε σχεδόν από ένα μήνα στην κάθε χώρα. Θέλαμε να δούμε τη χώρα, να πάμε σε πολλά μέρη και να έχουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά. Η μικρή μας κόρη έχει πάει σε πολύ περίεργες χώρες. Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό».

«Έπαθα κατάθλιψη όταν έχασα το διαβατήριο»

Τέλος ο Ευτύχης Μπλέτσας αποκάλυψε πως είχε πάθει… κατάθλιψη όταν είχε χάσει το διαβατήριό του: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός “Κοίτα τι σου έχω εδώ”. Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία