Ευτυχία Φαναριώτη: «Εμένα είπατε χοντρή, μάλλον κάποιο λάθος κάνετε»

Ευτυχία Φαναριώτη: «Φυσικά έχω δεχτεί ρατσισμό για τα κιλά μου»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Η τύχη της Μαρούλας» παραχώρησε συνέντευξη η Ευτυχία Φαναριώτη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο. Μεταξύ άλλων απάντησε για τα κιλά και τους ρόλους.

Έβαλες απότομα κιλά σε κάποια ηλικία και σε έκριναν γι’ αυτό. Πόσο απαράδεκτο…

Κι όμως, δυστυχώς συμβαίνει. Οι άνθρωποι είναι ρατσιστές. Φυσικά έχω δεχτεί ρατσισμό για τα κιλά μου. Εγώ θεωρώ ότι μπορώ να παίξω σε οτιδήποτε, όσα κιλά κι αν είμαι, αν ο ρόλος το «επιτρέπει». Δεν δίνω σημασία σε αυτά τα σχόλια. Μάλιστα πολλές φορές λέω «εμένα είπατε χοντρή, μάλλον κάποιο λάθος κάνετε».

Τα κιλά σου έχουν φέρει εμπόδιο στο επάγγελμά σου;

Κοίταξε να δεις, εγώ πέρυσι το καλοκαίρι έπαιξα τη Μαρίνα στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός», μπορεί αν ήταν άλλος σκηνοθέτης, να μην έπαιρνε εμένα για τον ρόλο και να θεωρούσε ότι θα έπρεπε να την υποδυθεί μια αδύνατη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία