Εάν είσαι λάτρης της Disney πρέπει να το δεις-Οι κακές αδελφές της Σταχτοπούτας αποκτούν τη δική τους live action ταινία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η Disney ετοιμάζει μια νέα live action ταινία, που αυτή τη φορά θα επικεντρώνεται στις κακές αδελφές της Σταχτοπούτας, δηλαδή τις Anastasia και Drizella Tremaine.

Οι πρωταγωνίστριες των Bridesmaids και Barb & Star Go to Vista Del Mar Kristen Wiig και Annie Mumolo υπέγραψαν με την Disney για να συμμετάσχουν στην ταινία, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ρόλους θα αναλάβουν.

Σύμφωνα με το Hypable, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα ανατεθούν σε δυο άλλες ηθοποιούς, χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το καστ της ταινίας, καθώς το μόνο που έγινε γνωστό από την Disney είναι πως σε αυτή την παραγωγή οι αδελφές Tremaine θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το όνομα, την τιμή και την κληρονομιά της οικογένειάς τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, βέβαια, πληροφορίες για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η συγκεκριμένη ταινία, ωστόσο στο τέλος του επόμενου μήνα θα δούμε, επιτέλους, την live action εκδοχή της Cruella με την Emma Stone στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα