Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε όσο ήταν έγκυος και πως τα έχασε

Δούκισσα Νομικού: Το κορμί λαμπάδα μετά τις δύο εγκυμοσύνες

H Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή στα social media και της αρέσει η επικοιωνία με τον κόσμο. Μάλιστα μοιράζεται τις αλήθειες όπως και το βάρος που πήρε και στις δυο εγκυμοσύνες της, αλλά και το πως κατάφερε να χάσει τα κιλά. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, ενώ η εμφάνισή της είναι αξιοζήλευτη, μιας και πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπίζ.

Η Δούκισσα Νομικού έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και τα δυο της παιδάκια, η Αναστασία και ο Σάββας, είναι η αδυναμία της. Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, η ίδια δημοσίευσε σε story μια ερώτηση που της έκανε μια διαδικτυακή της φίλη σχετικά με τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να χάσει όλο το βάρος.

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε χαρακτηριστικά: «Και στις δύο εγκυμοσύνες πήρα 12- 13 κιλά, τα οποία έχασα μόλις σταμάτησα να θηλάζω και ξεκίνησα την γυμναστική. Αλλά μην σε αγχώνουν αυτά τώρα, κοίτα να απολαύσεις το θαύμα της ζωής»

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία