Δόμνα Μιχαηλίδου: Καλεσμένη στο Chart Show για χάρη του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η υφυπουργός Εργασίας τρέφει μεγάλη αγάπη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Δόμνα Μιχαηλίδου πήγε καλεσμένη στη μουσική εκπομπή «Chart Show» με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Στην βραδινή εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς αναδείχθηκε Νο1 τραγουδοποιός των τελευταίων δεκαετιών!

Η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και υπ. Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων με τη Ν.Δ. Δόμνα Μιχαηλίδου δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή και πήγε στο πλατό για να τον στηρίξει.

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και τους συνδέει μια βαθιά φιλία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναδείχτηκε Νο1 τραγουδοποιός και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την πολιτικό με τα πιο κολακευτικά λόγια.

Μίλησε για τη φιλία τους πριν εκείνη ασχοληθεί με την πολιτική, για τις γνώσεις, τη διαδρομή της, την ευγένειά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην πολιτική»!

Σημείωσε ακόμα ότι με τα τραγούδια του έχει ερωτευτεί εκείνη και οι φίλες της, έχει δεχτεί αφιερώσεις από αγόρια, έχει νοσταλγήσει στιγμές!

pagenews.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία