Δημήτρης Βογιατζής: Απολύθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ύστερα αυτοκτόνησε

Δημήτρης Βογιατζής: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε όσα αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρου

Συγκεκριμένα  ο Φώτης Σπύρος έκανε κάποιες δηλώσεις που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα αναφέρει άσχημες συμπεριφορές από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Υπάρχει μια καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλα αυτά, ήταν μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι γίνεται και λέει στους άλλους “μπείτε όλοι μέσα”. Και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει από το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε, τον ξεφτίλισε όμως.

Του φώναξε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα απολύθηκε. Αυτό, ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης και όλα αυτά, τον οδήγησε μετά από δύο μήνες και κάτι να αυτοκτονήσει στο Βόλο. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης; Δεν ξέρω… Αλλά υπάρχει μια καταγγελία από 19 ανθρώπους. Όλοι αυτοί που παίζανε, έχουν καταθέσει γι’ αυτό το πράγμα».

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Βογιατζής

Ο Δημήτρης Βογιατζής είχε προκαλέσει σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο όταν το 2012 έβαλε τέλος στη ζωή του στα μόλις 42 του χρόνια.

Η μητέρα του τον είχε βρει τότε στο πατρικό του σπίτι κρεμασμένο από το φωτιστικό στο ταβάνι.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία