Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Για την Ελένη Μενεγάκη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show. O πανελίστας μίλησε για την πολυετή καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και την φετινή  συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έφυγε από την Φαίη Σκορδά για χάρης της ωραίας Ελένης.

«Όντως έχω δώσει ένα deadline μέσα μου για την τηλεόραση. Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση (σ.σ. του συνεργάτη δηλαδή), θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό, δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων. Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με την δίαιτα, να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η συνήπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούργολου τον ρώτησε τι θα έκανε αν το MEGA του πρόσφερε μια δική του εκπομπή με τον ίδιο να απαντά: «Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία