Δημήτρης Μάρκος: Η πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή και οι εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος!

Με ταξιδιωτική εκπομπή φλερτάρει ο Δημήτρης Μάρκος, σύμφωνα με πληροφορίες μας! Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια γυρίζει τα νησιά τα οποία και γνωρίζει στους αναγνώστες του στο markostv, μετά και το κανάλι kythnos.tv που δημιούργησε μετά από την τεράστια αγάπη του για το όμορφο νησί, έχει δει το τηλέφωνό του να χτυπά συχνά. Το τηλεφωνούν από όλα τα σημεία της Ελλάδας για να ταξιδέψει σε αυτά και να τα παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ενώ στην Κύθνο πίνουν νερό στο όνομά του καθώς κατά πολύ μεγάλα ποσοστό οφείλεται σε εκείνον η μεγάλη αύξηση του τουρισμού στο νησί και η διάδοσή του ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές.

Παράλληλα με τις εξορμήσεις του, εμφανίζεται και στον ΣΚΑΙ στην «Πρωινή Ενημέρωση», μεταφέροντας τον παλμό από το κάθε νησί που βρίσκεται συνομιλώντας με ανθρώπους που μιλούν για τον τόπο τους. Αυτές τις μέρες παραθερίζει στην Κρήτη ενώ αρχές Σεπτέμβρη έχει προγραμματίσει το πρώτο του ραντεβού με στέλεχος μεγάλου καναλιού. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση αφού μέχρι σήμερα πέρασε από πολλά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, παρουσιάζοντας ενημερωτικά ή ψυχαγωγικά προγράμματα.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Alpha και Open, αλλά και τους ραδιοφωνικούς Ελληνικό 93,2, Λάμψη 92,3 και τον Real fm 97,8. Σήμερα συνεργάζεται με το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, έχοντας βρει εκεί -όπως λέει- το καλύτερο κλίμα που έχει συναντήσει στην επαγγελματική του καριέρα.

happytv.gr

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα