Δημήτρης Λάλος για εξελίξεις στο Σασμό: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι…»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο «Μαθιός» του «Σασμού», μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τη συνέχεια της σειράς. Δείτε στο www. όσα είπε:

«Διαβάζω όλα αυτά τα σπόιλερ που υπάρχουν στα site και είναι του τύπου «αλήθεια θα συμβούν όλα αυτά;» «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το Σεπτέμβριο θα έχουμε την πρεμιέρα μας, εμείς οι συντελεστές, ο Alpha, όλος ο κόσμος όλη η Ελλάδα περιμένει πως και τι να ξεκινήσει αυτή η πρεμιέρα. Εμείς δουλεύουμε πυρετωδώς είμαστε ήδη μες τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και μέσα στον ήλιο άλλα πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε να σας τα δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα» είπε ο Δημήτρης Λάλος και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το ζευγάρι είναι πια ένα πολύ συμβολικό ζευγάρι διότι έχουν εμπνευστεί άνθρωποι, έχουνε κάνει ζωγραφιές, έχουνε φτιάξει κούπες με διάφορα πράγματα, μας φτιάχνουν βιντεάκια, είναι πάρα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κοινό γιατί έχει μεταξύ του μία ένταση γιατί για πολλά χρόνια μείνανε χώρια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον». Συνέχισε λέγοντας: «Αν θα το πάρει το κορίτσι; Δεν μπορεί πως αλλιώς πως όχι; Δηλαδή κάποια στιγμή πρέπει να αποκαταστήσει τις καταστάσεις». «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο κόσμος δε θα απογοητευτεί, ο κόσμος έχει να δει πολλά καινούργια πράγματα, οι σεναριογράφοι έχουνε πραγματικά δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουνε τις σωστές ανατροπές άλλα και να κρατήσουνε τους χαρακτήρες χωρίς να διαλυθούνε, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους συντελεστές να κρατήσουνε ένα οικοδόμημα και να μη διαλυθεί».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα