Δήμητρα Στογιάννη: «Έχω ένα τρίτο παιδάκι που είναι στον ουρανό»

Δήμητρα Στογιάννη: Μίλησε ως μητέρα τριών παιδιών.

Η Δήμητρα Στογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά -δες με την Ζωή Κρονάκη και έκανε μια αποκάλυψη που δεν την είχε ξανά κάνει.

Η ίδια μίλησε για την ζωή της ως μητέρα δίπλα στα δυο της παιδιά, ενώ αναφέρθηκε ανοιχτά στην αποβολή που είχε, αλλά και στο παιδί το οποίο το αισθάνεται μέχρι και σήμερα.

«Θέλαμε με τον σύζυγό μου παιδί. Γενικότερα όμως ένιωσα ότι είναι κάτι άλλο. Δηλαδή, το είδα προσωπικά αυτό το παιδί, το είδα μοναδικά γιατί ήταν ένα παιδάκι το οποίο δεν το γνώρισα ποτέ, έφυγε στον ουρανό και νιώθω ότι έχουμε ένα παιδάκι στον ουρανό», ανέφερε η Δήμητρα Στογιάννη και συνέχισε: «Έχουμε ένα τρίτο παιδάκι στον ουρανό και το νιώθω αυτό μέσα μου», είπε για την αποβολή που είχε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία