Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δεν θα υπάρχει συνέχεια με τους «Απαράδεκτους»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει τύχει να δουλέψω ever»

H Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω» με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για το  σίριαλ  που έγραψε ιστορία τους «Απαράδεκτους» αποκαλύπτοντας πως την εποχή που παιζόταν εκείνη άρχισε συνεδρίες με ψυχολόγο.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι “Απαράδεκτοι” πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”. Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

Δεν θα υπάρχει συνέχεια με τους «Απαράδεκτους»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως: «Οι “Απαράδεκτοι” δεν μπορούν να επιστρέψουν καθώς αυτά τα πράγματα είναι άπαξ, είναι μοναδικά». Σχετικά με την ομάδα που συμμετείχε στη σειρά αυτή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει τύχει να δουλέψω ever».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία