Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όμορφες στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι στην Αράχωβα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Λάμπουν απο ευτυχία και αγάπη – Η νέα τους κοινή φωτογραφία

Στιγμές ξεκούρασης και γαλήνης στην ρομαντική Αράχωβα περνούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία νέα φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Παρά το καλοκαιρινό κλίμα, το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη εξόρμηση στο βουνό της Αράχωβας μαζί με στενούς φίλους του. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αράχωβας, αναρτώντας μια φωτογραφία στα Social Media. H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πόζαραν στον φακό με τη μαγείρισσα του εστιατορίου, με την Δέσποινα Βανδή να γράφει: “Χειμώνα ονειρευόμουν να έρθουμε και ήρθαμε κατακαλόκαιρο! Να φάμε από τα χεράκια της Ακτίδας”.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία