Δέσποινα Βανδή: Το αξέχαστο σταυροπόδι που έγραψε ιστορία

Το αξέχαστο σταυροπόδι που έγραψε ιστορία

Η Δέσποινα Βανδή, έχει πολλά ταλέντα και πλούσια προσόντα, τα οποία φροντίζει να “αποκαλύπτει” στο πλαίσιο διαφόρων δραστηριοτήτων της , επαγγελματικών και μη.

Με ένα κορμί από τα πλέον καλογυμνασμένα, επειδή η γυμναστική είναι ρουτίνα για την τραγουδίστρια, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να το… κρύβει.

Αντίθετα μπορεί και θέλει να το δείχνει.

Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια από τις εμφανίσεις “φωτιά” που κάνει κατά καιρούς η Δέσποινα, αξέχαστες έχουν μείνει κάποιες, που έχουν ταράξει χιλιάδες αρσενικά…

Οι φανατικοί θαυμαστές της “καιροφυλαχτούν” στο instagram για μία ανάρτησή της, από αυτές που δεν “περνούν” απαρατήρητες και μένουν …αλησμόνητες!

Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο, προκαλούν αυτές που δεν περιλαμβάνουν “στημένες” – ή ίσως και όχι – πόζες, αλλά ο φωτογραφικός φακός πετυχαίνει τη Δέσποινα σε ακατάλληλη… στιγμή!

Ωστόσο οι φωτογραφίες της σταυροπόδι έχουν βάλει φωτιά και έχουν γράψει ιστορία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία