“Δεν τον θέλεις” τραγουδάει ο Μάνος Μακρόπουλος

Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι μία από τις φωνές που ξεχώρισαν στο “Voice” και μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Δεν τον θέλεις”.

Ο Μάνος κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, είναι 36 χρονών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Διοίκηση και οικονομία. Πρωτίστως έχει ασχοληθεί με την βυζαντινή μουσική. Από το 2006 και μετά ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινά μαγαζιά στην Κρήτη και όχι μόνο. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις εκτός Ελλάδας, συγκεκριμένα στο Τελ ΑΒίβ.

Συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό Voice του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ με την ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη όπου έφτασε μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό!

Toν Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Δεν με κατάλαβες», ενώ το 2019 κυκλοφόρησε το «Σαν να μην έγινε» σε στίχους της Αγγελικής Μακρινιώτη και μουσική του Ιορδάνη Παύλου δύο καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν υπογράψει πολλές επιτυχίες.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μάνου Μακρόπουλου, με τίτλο “Δεν τον θέλεις”!

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα