Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης Φραγκιόγλου από την σειρά της Ελλάδος τα Παιδιά

«Είμαι πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μετά το 1997 έχω κάνει μόνο ασήμαντες συμμετοχές στην τηλεόραση», λέει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Δημήτρη Πανόπουλο παραχώρησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για την αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και για τις πολύ πετυχημένες σειρές «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Απαράδεκτοι».

«Είμαι χαρούμενος γιατί σε λίγο θα ξεκινήσω πρόβες για δύο θεατρικές δουλειές. Είμαι πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μετά το 1997 έχω κάνει μόνο ασήμαντες συμμετοχές στην τηλεόραση. Θέλω να είμαι στην τηλεόραση, αν με πάρουν τηλέφωνο σαφώς και θα πάω.

Δεν έχω χτυπήσει πόρτες γιατί δεν ξέρω να “πουλήσω” τον εαυτό μου. Οι περισσότεροι έχουν μείνει στον Χλαπάτσα, ότι η καριέρα μου ξεκίνησε και τελείωσε στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου είπε στη συνέχεια: «Σε κάποια από τα επεισόδια των Απαράδεκτων συνεργαστήκαμε με τη Δήμητρα στην πλοκή. Άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα, δεν με φώναξαν σε άλλες δουλειές. Μπορεί να μη με θεωρούν καλό ηθοποιό. Θα με ένοιαζε να παίξω σε μια δραματική σειρά. Είχα προτείνει κάποτε μερικά σενάρια, αλλά δεν πέρασαν γιατί το χιούμορ μου θεωρήθηκε προχωρημένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία