Δανάη Μπάρκα: Πως είναι ο ιδανικός άνδρας για την παρουσιάστρια;

Δανάη Μπάρκα: «Δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε συχνά. Ενθουσιάζομαι αρκετές φορές και μετά τα εκλογικεύω»

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή την πετυχημένη σεζόν στο πρωινό μαγκαζίνο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για το πως ερωτεύεται και τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ιδανικός άνδρας για εκείνη.

Σε φλερτάρουν οι άνδρες περισσότερο ή λιγότερο τώρα, που εκτίθεσαι πιο πολύ λόγω τηλεόρασης;

Νομίζω περισσότερο, αλλά γενικά το φλερτ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα καβούκια μας, πιο φοβισμένοι, πιο προβληματισμένοι με όλα αυτά που ζούμε. Έχουν έρθει και τα πάνω κάτω, κυρίως στη γενιά μου. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι όμορφο. Το φλερτ είναι ζωή.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Μεγάλο, όπως σε όλους. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε συχνά. Ενθουσιάζομαι αρκετές φορές και μετά τα εκλογικεύω. Θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι να είμαι πιο χαλαρή…

Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να έχει…

Χιούμορ, ευγένεια και καλή καρδιά. Θα ήθελα να είναι γενναιόδωρος, τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάω και να υπάρχει κατανόηση σε σχέση με τη δουλειά και το πρόγραμμά μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία