Χρήστος Μενιδιάτης: Του έκαναν φάρσα τα τραγούδια του στα Ισπανικά και…Αράβικα

Χρήστος Μενιδιάτης: Η συνέντευξη που εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει το χιούμορ και αυτό φάνηκε από την φάρσα που του έκαναν. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πάμε Δανάη», συχνά καταστρώνει φάρσες στους καλεσμένους και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από αυτούς την «πάτησαν».

Έτσι και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης συνέντευξης που θα έδινε σε συνεργάτη της εκπομπής, μία κοπέλα τον πλησίασε, του συστήθηκε ως ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία θέλησε να ζητήσει από τον τραγουδιστή, συμβουλές για να ξεκινήσει μία διεθνή καριέρα, δηλαδή καριέρα στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της φάρσας επιχείρησε να τραγουδήσει τραγούδια του καλλιτέχνη σε ξένες γλώσσες, επιχειρώντας μια ιδιαίτερη εκτέλεση των γνωστών σουξέ σε… Ισπανικά, Αραβικά και Γερμανικά. Το αποτέλεσμα είνα ξεκαρδιστικό βέβαια εκείνος κατάλαβε πως πρόκειται παγίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία