Χριστίνα Λαμπίρη: «Το κουτσομπολιό δεν το αγαπώ, αλλά μια χαρά μας έβγαλε εκεί που μας έβγαλε»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω τη θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στενoχωρεί»

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που ήταν παρουσιάστρια πρώτης γραμμής ,το κουτσομπολιό που δεν της άρεσε να ασχολείται, τον γάμο και τη σχέση που έχει με την κόρη και το εγγόνι της.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης είπε:

«Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί».

Τέλος μίλησε και για την κόρη της: «Φυσικά και έχω στερηθεί στιγμές με την κόρη μου και τώρα προσπαθώ να το αναπληρώσω. Φοβόμουν πάντα την δέσμευση, δεν έχει να κάνει με τον γάμο όμως, έχει να κάνει με την σχέση των ανθρώπων. Όσο περνάει ο καιρός, όταν λείπει ο άνδρας, είναι ακόμα πιο δύσκολο, θαυμάζω σε αυτόν τα πάντα. Δεν είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος, πανικοβάλλομαι, είμαι drama queen, θα πνίγω σε μία κουτάλια νερό».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία