Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Μου είχε κάνει πρόταση ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος»

Σε μια συνάντηση αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες η  Κατερίνα Καινούργιου πήρε συνέντευξη από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τις έκανες ερωτήσεις σχετικά με τον Σασμό αλλά και την προσωπική ζωή της.  Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την παραλίγο συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα ενώ σχολίασε και την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τα παιδιά στην Πάτρα.

Όσα είπε για την σειρά

«Πιστεύω και θέλω στο τέλος η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι μαζί. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που την νοιάζει είναι ότι ο αδερφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει πολύ καιρό να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο Σασμός και την επόμενη σεζόν. Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους» ανέφερε για τη σειρά του Alpha.

«Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου. Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την προσωπική ζωή της.

Ο γάμος της

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο. Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε. Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό, πρέπει να σταματήσω. Βλέπω εφιάλτες, είναι αδιανόητο. Αν έχει γίνει δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό» κατέληξε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία