Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το Επεισόδιο 152ο επεισόδιο

Στο 152ο επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» βλέπουμε πως η Χρύσα παθαίνει Σοκ όταν πιάνει τον Τζίμη σε τρυφερό τετ α τετ με την Κική. Διαβάστε τις εξελίξεις.

Επεισόδιο 152. Ο Ηλίας με τη Βαλέρια έχουν μαζέψει τη λευκή τρούφα κι ενώ ο Ηλίας είναι περιχαρής και ανυποψίαστος για τα κίνητρα της πανούργας Ιταλίδας μας, εκείνη είναι στα πρόθυρα… νευρικού κλονισμού. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, ο οποίος πλέον τους υποψιάζεται όλους, έχει αρχίσει να θυμάται όλο και περισσότερα, και η λέξη «τσιμέντωμα» του φέρνει στο μυαλό μια… Καρμέλα. Η Κατερίνα, ως γνήσια Πλατανιώτισσα, ετοιμάζει, μαζί με τη Φιλιώ και τον Χαραλάμπη, ένα γερό χουνέρι στα αδέρφια Μαργαρίτη, ενώ ο Θοδωρής ανακαλύπτει το κρυφό… κομπόδεμα της Αγγέλας και παθαίνει σοκ. Σοκ παθαίνει και η Χρύσα που πιάνει τον Τζίμη σε τρυφερό τετ α τετ με την Κική, αλλά αυτός, αντί να αγχωθεί, ανακοινώνει σε μάνα και κόρη πως είναι ο νέος πρόεδρος του χωριού τους! Δείτε Online το επεισόδιο.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα