CASH OR TRASH: Τα σημερινά αντικείμενα έρχονται απο το παρόν η το μέλλον;

Σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου, στο 5ο επεισόδιο, θα δούμε πως μια ακόμα δυνατή τετράδα πωλητών φέρνει τα αντικείμενά της στο Cash or Trash! Τα τέσσερα εξαιρετικά αντικείμενα, που το καθένα κρύβει μια μεγάλη ιστορία, θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης.

Ένας προξενητής, ένας εκτιμητής και μια οικοδέσποινα σε ένα δωμάτιο μαζί; Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά η ιστορία του αντικείμενου του κυρίου Πάππας πάει πολλά χρόνια πίσω και είναι άκρως ενδιαφέρουσα! Ο πωλητής και επαγγελματίας προξενητής, θα σκιαγραφήσει με την πρώτη ματιά το προφίλ της κατάλληλης συντρόφου για τον «περιζήτητο» εκτιμητή του Cash or Trash στο δωμάτιο του εκτιμητή. Ο Θάνος Λούδος του δίνει μια γερή ώθηση με την εκτίμηση του και ο matchmaker 3ης γενιάς αποχαιρετά τη Δέσποινα Μοιραράκη και προχωρά για το επόμενο δωμάτιο, έτοιμος για μια δυνατή δημοπρασία. Στο δωμάτιο των 5 συλλεκτών η ιδιότητα του πωλητή τους ενθουσιάζει. Μπορεί η επαγγελματική ιδιότητα του κυρίου Πάππας να τον βοηθήσει να πουλήσει το αντικείμενό του σε καλύτερη τιμή; Αρκεί η ιστορία μιας χήρας και ένα δώρο εκτίμησης, που τη συνδέει με τον παππού του, να εξιτάρουν το αγοραστικό ενδιαφέρον των 5 συλλεκτών, που έχει μπροστά του; Θα καταφέρουν κάποιοι από τους αγοραστές να ξεχάσουν τη μοίρα του προκατόχου του αντικειμένου και να εστιάσουν αποκλειστικά στην ιδιαιτερότητά του;

Γεμάτη απορίες ξεκινά η Δέσποινα Μοιραράκη την επόμενη περίπτωση εκτίμησης αντικειμένου. Ο Δημήτρης φέρνει μια πυραμίδα διαφορετική από τις άλλες στο Cash or Trash. Ένα φουτουριστικό αντικείμενο από τον λάτρη των 80’ς πωλητή, που δείχνει πολλά περισσότερα για την εποχή του. Ο εκτιμητής Θάνος Λούδος με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, κρατάει στα χέρια του ένα αντικείμενο που εύκολα θα χαρακτήριζε κάποιος «χρονοκάψουλα». Το αντικείμενο, έχοντας κερδίσει μια θέση στο μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη, προσφέρει ένα μεγάλο πακέτο πληροφοριών, αρκετές για να ενισχύσουν την καλύτερη πώλησή του στο δωμάτιο των αγοραστών. Η ανησυχία για το αν θα καταφέρει ο Δημήτρης να κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών στο επόμενο δωμάτιο αν και συγκρατημένη είναι αρκετά διάχυτη. Με μαντεψιές από τους αγοραστές για το αντικείμενο, που προκαλούν πολλά γέλια, ο ήρεμος αλλά ατακαδόρος πωλητής, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις του αν και πρωτάρης σε δημοπρασία. Με έναν υποστηρικτή αγοραστή στο πλευρό του, το παιχνίδι της δημοπρασίας χτυπάει κόκκινο!

Με διάθεση για σκετσάκια και αστεία μεταξύ τους, ο Θάνος Λούδος και η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχονται τον πανύψηλο πωλητή από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Φέρνοντας ένα αντικείμενο, που μπορεί πραγματικά ο ίδιος να εκτιμήσει, αφού πιστεύει ότι και τα αντικείμενα έχουν προηγούμενες ζωές, ο νεαρός κειμενογράφος συλλέγει τις πιο σημαντικές πληροφορίες από τον Θάνο Λούδο για την πρώτη του τηλεοπτική δημοπρασία. Έχοντας κερδίσει τουλάχιστον 2 πόντους ύψος ακόμα από την ουσιαστική πληροφόρηση, ο Γιώργος πηγαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμος να αφηγηθεί την πιο δυνατή ιστορία για το αντικείμενό του. Η Άντα Πανά ή αλλιώς Diamond, ο Δημήτρης Δεμερτζής, ο Γεώργιος Καράμπελλας, η Ιόλη Χιωτίνη, και ο Γιώργος Τσαγκαράκης, αντικρίζουν με δέος τον δίμετρο copy writer και μπαίνουν κατευθείαν στο προκείμενο. Σε μια ατμόσφαιρα, που θυμίζει λίγο από μυστήρια σεκάνς και με σκοπό να αφήσει την Oliver του ο Γιώργος να ζήσει μια «νέα ζωή» στα χέρια του επόμενου ιδιοκτήτη της, κλείνει τελικά την ιδανική συμφωνία.

Με έναν χρησμό για το μέλλον της και ένα αντικείμενο βγαλμένο από ταινία, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τη δυναμική Ολυμπία στο Cash or Trash. Ο Θάνος Λούδος δίνοντας πολλά στοιχεία για το αντικείμενο που έμελλε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον Τομ Χανκς, βοηθάει την Ολυμπία να έχει σίγουρα το πάνω χέρι στο δωμάτιο των αγοραστών.
Με την Diamond να αγαπά ιδιαίτερα τα μεγάλα αντικείμενα αλλά και τον Δημήτρη να αρέσκεται στο να ξετρυπώνει το σπάνιο, η δημοπρασία θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη όταν στο παιχνίδι μπαίνουν, πολύ δυναμικά και οι συμπάθειες. Ίσως είναι από τις λίγες στιγμές του Cash or Trash που η επιμονή και η υπομονή κρίνουν το αποτέλεσμα.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε το trailler

 

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα