Μπέττυ Μαγγίρα: «Στο σχολείο με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν, διάφορα»

Μπέττυ Μαγγίρα: Πρώτη φορά μιλάει για το σχολικό εκφοβισμό που υπέστη ως μαθήτρια δημοτικού

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία και παρουσιάζει, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει βιώσει στα μαθητικά της χρόνια σχολικό εκφοβισμό επειδή όπως είπε και η ίδια είχε στραβισμό και αυτός ήταν ο λόγος που την κορόιδευαν τα παιδιά.

«Είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ό,τι κακό υπήρξε στη ζωή μου, από άποψη μπούλινγκ. Γιατί κι εγώ έχω δεχτεί. Όταν ήμουν μικρή, είχα στραβισμό. Το ένα μου μάτι ήταν εδώ και το άλλο εκεί. Μου έκλειναν το μάτι το καλό, για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει. Φορούσα λοιπόν γυαλιά κι ήμουν και πάρα πολύ αδύνατη. Με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν, διάφορα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με τα χρόνια το μυαλό της διέγραψε αυτές τις αναμνήσεις ως άμυνα

«Για να αντέξει και να ξεπεράσει αυτό που ζούσα, το μυαλό μου το διέγραψε. Έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη έως την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι μόνο κάποια περιστατικά από το νηπιαγωγείο», εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Φαντάσου τι άκουγα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Άκουγα τα πάντα. Έπρεπε να προστατευτώ σαν παιδί, οπότε τα διέγραψα, ήταν τρομερό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

pagenews.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία