Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μακαλιάς: Έβαλαν τα κλάματα οι δύο παρουσιαστές στον αέρα της εκπομπής

Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μακαλιάς: Οι ιστορίες από τον Πόντο έκαναν τους παρουσιαστές να λυγίσουν στον αέρα της εκπομπής

Μεγάλη  συγκίνηση προκάλεσε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά μία ιστορία της δημοσιογράφου, Αθηνάς Αφαλίδου στην εκπομπή που παρουσιάζουν καθημερινά Ποιος ειναι πρωινιάτικα.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς μεγαλώσαμε, αντί για παραμύθια, με ιστορίες. Θυμάμαι τους παππούδες μας που καθόντουσαν και μας έλεγαν ιστορίες και μάλιστα ερχόντουσαν και οι φίλοι μας.

Θυμάμαι τη φίλη μου τη Φένια που μου έλεγε “πάμε να μας πουν ιστορίες από τον τόπο”. Υπάρχει μια ιστορία πολύ συγκινητική», είπε η Αθηνά Αφαλίδου και στη συνέχεια μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη συγκεκριμένη ιστορία.

«Αυτές τις ιστορίες ακούγαμε. Ακούγαμε όμορφα πράγματα για τον τόπο μας, για τα σπίτια. Έχουμε γεμίσει περηφάνια και από γενιά σε γενιά αυτές τις ιστορίες θα της λέμε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας», είπε κλείνοντας η Αθηνά Αφαλίδου, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά να ξεσπούν σε δάκρυα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία