Αθηνά Οικονομάκου: «Διαγράφω τα αρνητικά σχόλια από τα social media, δεν ασχολούμαι»

Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πολύ χαρούμενη, έχω δυο πολύ καλά και σχετικά ήσυχα παιδιά»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη  στο fashion show, που διοργάνωσε η Τζένη Μπαλατσινού για φιλανθρωπικό σκοπό. Η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, τη μητρότητα αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Διαγράφω τα αρνητικά σχόλια από τα social media, δεν ασχολούμαι. Δεν με επηρεάζει αυτό το μερίδιο, το αγνοώ. Βεβαίως και έχω λάβει και εγώ τέτοια σχόλια. Πρόκειται για πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην ασχολούμαι καθόλου και με αυτόν τον τρόπο βαριούνται και δεν ξανά στέλνουν. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η Χριστίνα, το στηρίζει και για κάποιον λόγο το έκανε. Από το πρώτο παιδί άλλαξε η ζωή μου, με το δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πολύ χαρούμενη, έχω δυο πολύ καλά και σχετικά ήσυχα παιδιά», τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία