Άρης Σοϊλέδης: «Μου έμεινε μια πικρία, αλλά ήταν όμορφη εμπειρία»

Άρης Σοϊλέδης: «Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά και ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία»

Τις πρώτες του δηλώσεις  μετά από 6 μήνες στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και τον μεγάλο τελικό του Survivor, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά και ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη. Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τον εαυτό σου που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους πολύ περήφανους, οπότε είναι αυτό που μου μένει… Μια πικρία στο τέλος αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία