Αποκαλυπτική η Νικολέττα Ράλλη μιλάει πρώτη φορά για το παρασκήνιο πίσω απο το κόψιμο της εκπομπής της

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια απάντησε για το κόψιμο της εκπομπής «Αυτό είναι σαββατοκύριακο».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε να επιστρέφει στην πραγματικότητα το Open όσον αφορά τη ροή του γιατί έπαιζε συνέχεια ειδήσεις και ενημέρωση, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές και τις παραγωγές και δεν το είδα να γίνεται.

Όσον αφορά την παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν “θα σου πούμε, θα δούμε” κλπ.

Ε, θα δούμε μία, θα δούμε δύο, θα δούμε τρεις, εντάξει… Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε με τις υπόλοιπες εκπομπές. Οικονομικά τακτοποιήθηκα με μια μικρή καθυστέρηση», είπε η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είπε στη συνέχεια: «Δεν είμαι χαζή, ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή.

Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα αυτό, ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βγαίνουμε διάλειμμα με διαφημίσεις, γιατί δεν το ήξερα εγώ αυτό στην αρχή.

Όταν είδα όμως ότι κολλάμε διαφημίσεις και στις διαφημίσεις μπορεί να είναι στο καπάκι δέκα λεπτά διαφήμιση το προϊόν που διαφήμιζα πριν από λίγο, αυτό δεν το ήξερα».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία