Από τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS στην τρίτη θέση του κόσμου ο Λεωνίδας Aμφιλόχιος

Ο MR GS HELLAS 2021, Λεωνίδας Αμφιλόχιος κατάφερε να διακριθεί στον κορυφαίο παγκόσμιο αντρικό διαγωνισμό ομορφιάς, MR SUPRANATIONAL 2022.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος εντυπωσίασε τους πάντες, τόσο για την ομορφιά του όσο για το δυναμικό του χαρακτήρα και τις αξίες που πρέσβευσε εκεί ως άνθρωπος ο ίδιος αλλά και τις αξίες του θεσμού τον οποίο εκπροσώπησε, καταφέρνοντας να καταλάβει την τρίτη θέση.

Ο διεθνής πρέσβης ομορφιάς μας λειτούργησε ως στρατιώτης εκεί και έδειξε σε όλο το κόσμο όταν η ομορφιά εναρμονίζεται με την προσωπικότητα το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ως εστεμμένος GS HELLAS για την χώρα μας προώθησε με ακρίβεια τα συνθήματα του θεσμού στο εξωτερικό: TAKE OUR HISTORY BACK,TAKE AFRODITE HOME, και έκανε σαφές ότι η ιστορία και ο πολιτισμός κάθε χώρας επιβάλλεται να είναι στο σπίτι της.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ήταν ο μοναδικός εστεμμένος από την Ευρώπη στο TOP 5, ανάμεσα σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Για περισσότερα βίντεο μπείτε στα social media του θεσμού.

Δείτε το βίντεο με όλον τον μεγάλο διαγωνισμό στο youtube

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα