Άπιστος – Βολκάν: Αυτή είναι η ηλικία και η ημερομηνία γέννησης του ηθοποιού

Τζανέρ Τζιντορούκ είναι το όνομα του Τούρκου ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άπιστος» του ΣΚΑΪ. Δείτε την ηλικία και την ημερομηνία γέννησης του.

Ο ρόλος του στη σειρά: Ο Βολκάν είναι πετυχημένος και φιλόδοξος αρχιτέκτονας. Έχασε νωρίς τον πατέρα του, μεγάλωσε με τη μητέρα του και μαζί με την Ασιγιά έχουν φτιάξει την ιδανική οικογένεια ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν όλοι. Η φαινομενικά τέλεια επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καταρρέει όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει την εξωσυζυγική του σχέση με μία, κατά πολύ μικρότερή του, κοπέλα, την εγκυμοσύνη αυτής αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία του Βολκάν. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους συζύγους ξεκινά με τη διεκδίκηση της κηδεμονίας του Αλί και σύντομα ξεφεύγει από τα όρια.

Τζανέρ Τζιντορούκ (Caner Cindoruk) είναι το όνομα του ηθοποιού και είναι γεννημένος στις 17 Απριλίου 1980. Γεννήθηκε στην Άδανα της Τουρκίας και είναι 42 ετών.

Δείτε επίσης: 9 + προσωπικές φωτογραφίες του τηλεοπτικού «Βολκάν»

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα