«Άπιστος»: Η έκπληξη στο πάρτι του Αλί που θα το κάνει αξέχαστο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άπιστος» θα δούμε πως οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη, μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.

Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά, κι έτσι μένει μακριά της όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ετοιμάζεται για μια νέα απόφαση για τον εαυτό της. Τέλος, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι για να του ευχηθούν, μια έκπληξη θα κάνει αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη. Αργότερα, η αποκάλυψη της Ασιγιά για το ψέμα της της Ντερίν θα γίνει η αρχή για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Τρέιλερ:

Οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη, μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Θα καταφέρει ο Βολκάν να σταματήσει αυτό τον πόλεμο; Διαβάστε τη συνέχεια των επεισοδίων.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως μια ακόμα έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

happytv.gr

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα