Άντζελα Δημητρίου: Πως αποκάλυψε στον γιο της πως δεν είναι ξαδέλφη του αλλά μάνα του

Άντζελα Δημητρίου: Η εξέταση DNA και ο γιός της Βαγγέλης

Η Άντζελα Δημητρίου έμεινε έγκυος σε πολύ νεαρή τρυφερή ηλικία, δεν ξέχασε όμως ποτέ το σπλάχνο της και ας της τον πήραν από την αγκαλιά της μόλις 8 ημερών. Το νεογέννητο αγοράκι δώθηκε στη θειά της για να μεγαλώσει με ασφάλεια και στοργή.

Για χρόνια ολόκληρα η λαική τραγουδίστρια αναγκάστηκε να παίξει ένα μεγάλο «θέατρο» υποδυόμενη τη ξαδέρφη του Βαγγέλη.

Η στιγμή που ήρθε στην επιφάνει η αλήθεια ήταν πραγματικά σοκαριστική για τον γιο της, αφού στα 25 του έμαθε ότι η Άντζελα Δημητρίου δεν είναι ξαδέρφη του αλλά η ίδια η μάνατου.

Την ανάγκασε να κάνει μέχρι και εξέταση DNA για να τον πείσει ότι λέει αλήθεια αλλά και να του υποδείξει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας, όπερ και έπραξε.

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει.

Η θεία μου η συγχωρεμένη το δικαιούται το παιδί. Αυτή τον μεγάλωσε και τον γαλούχησε μέχρι 25 χρονών. Μέχρι τότε ήξερε ότι ήμουν πρώτη του ξαδέρφη.

Του το είπα σαν παραμύθι… Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε. Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχω τα ακριβή στοιχεία και να μου πεις τώρα ποιος είναι ο πατέρας.

Μίλησε μαζί με τον Αντώνη Κυριακού, πήγε και τον βρήκε… Μου κράτησε το χέρι, με κοίταγε μες τα μάτια και μου λέει “θέλεις να σηκωθούμε να μην το κάνουμε γιατί έχω μετανιώσει;” και του είπα ότι “όχι, θα το κάνουμε“» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Μου το πήραν 8 ημερών από την κλινική. Πριν πάει στην εκκλησία ήθελα να το πλύνω το παιδί μου, να το αλλάξω.

Ταλκ δεν μπορούσα να του βάλω ούτε κρέμες γιατί είχε μεγαλώσει πια. Τον έβαλα μες τη μπανιέρα, λοιπόν, και του είπα “γιατί δεν σε έπλυνα τόσα χρόνια; Γιατί δεν σε άλλαξα τόσα χρόνια; Επίτρεψέ μου πριν πας στην εκκλησία και να σε παντρέψω να σε κάνω ένα μπάνιο…» κατέληξε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία