Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα σεξ σε…και πέρασε δίπλα γκρουπ τουριστών»

Τα πιο ακραία μέρη στα οποία έχει κάνει σεξ αποκάλυψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «After Dark». «Σε μια παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου. Πέρασα από λαγούμια, σπηλιές… φτάνω σε μια ειδυλλιακή παραλία και ξαφνικά, τη στιγμή που δεν έπρεπε, περνάει ένα group με τουρίστες. Η ντροπή ήταν κάτι το αδιανόητο» είπε αρχικά ο ηθοποιός. (Θανάσης Κουρλαμπάς: «Η απώλειά της με σημάδεψε όπως σημαδεύει κάθε άνθρωπο…»).

Απαντώντας στην… περιέργεια του Θέμη Γεωργαντά για τη συνέχεια αυτού του περιστατικού, ο ηθοποιός είπε: «Το γκρουπ που ήταν καμιά εικοσαριά άτομα, ήταν όλοι με φωτογραφικές μηχανές. Έκαναν κι εκείνοι ότι δεν συνέβη και πέρασαν ένας ένας τη σπηλιά κι έφευγαν σιγά σιγά κι εγώ έμεινα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Βέβαια, η παραλία που τελικά δεν ήταν ερημική, δεν είναι το μοναδικό «ακραίο» μέρος που έχει κάνει σεξ ο ηθοποιός. «Το έχω κάνει και στο θέατρο, παρακολουθώντας μία παράσταση που βαριόμουν πάρα πολύ. Και στο καμαρίνι εννοείται» αποκάλυψε επίσης ο Αντώνης Λουδάρος.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία