Αντίνοος Αλμπάνης: Στην Κυψέλη γυμνός

Αντίνοος Αλμπάνης: Σάλο έχει προκαλέσει η νέα του φωτογραφία χωρίς εσώρουχα από την Κυψέλη

Μια γυμνή φωτογράφιση χωρίς ρούχα έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης και την καλλιτεχνική του ματιά με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.Ο καλλονός ηθοποιός πόζαρε στο φωτογραφικό φακό ολόγυμνος επάνω σε ένα κρεβάτι, καλύπτοντας τα ευαίσθητα  σημεία με τα χέρια του. Όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν ασταμάτητα και τα σχόλια έδωσαν πόνο  κάτω από την ανάρτησή του, με αρκετούς followers του να αναφέρουν πως η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη.

«ένα καλοκαίρι, ένα μεσημέρι σε ένα airbnb στην Κυψέλη #nude» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την γυμνή του φωτογράφιση.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε πει:

«Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν ότι με το να σε μειώσουν ή με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν. Πριν φτάνω στο “αν αξίζει”, έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξίζει να το δέχομαι αυτό. Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε όλα αυτά τα πράγματα, γιατί συνεργαζόμασταν εκείνη την περίοδο. Αναγνωρίζω και πιστεύω τα κορίτσια που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν καταδικαστεί θα πρέπει να σοβαρευτούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία