Αννίτα Πάνια: «Κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο»

Αννίτα Πάνια: «Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο»

Η γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ-α-Τετ» και ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο Happy Day. Σε αυτό, η Αννίτα Πάνια μίλησε για την πολυετή καριέρα της και αποκάλυψε πως την κάλεσε στο τηλέφωνο ο  πρώην σύζυγός της για να βγουν ραντεβού.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, τον μουσικοσυνθέτη, Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο τον Άνδρεα

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει “γεια σου, είμαι ο Καρβέλας, σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω”. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία