Άννα Αμανατίδου: «Ζω τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό μου»

Άννα Αμανατίδου: Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ το μοντέλο

Η Άννα Αμανατίδου, που την γνωρίσαμε μέσα από το σπίτι του GNTM, είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Χατζηδίπα και ζουν τον απόλυτο έρωτα, όπως δηλώνει η ίδια αποκλειστικά στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

«Είμαστε πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ προστατευτικός, νιώθω ασφάλεια μαζί του και μου βγάζει ωραία συναισθήματα. Μακάρι όλα να είναι καλά και να είμαστε μαζί», λέει χαρακτηριστικά  η Άννα Αμανατίδου.

Αν και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, δεν είχε γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά και ο Βασίλης, ως γνήσιος τζέντλεμαν, την πολιόρκησε και κατάφερε να της κλέψει την καρδιά.

Τον ξέρω χρόνια, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά. Είμαστε πολύ καλά μαζί, ταιριάξαμε. Με κυνήγησε, με διεκδίκησε και με κέρδισε», είπε η Άννα Αμανατίδου.

Οι δυο τους διανύουν την πιο όμορφο περίοδο της ζωής  τους, ωστόσο δεν έχουν ακόμη πάρει την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα και να μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως αναφέρει η Άννα Αμανατίδου «ακόμη δεν σκεφτόμαστε τη συγκατοίκηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία