Άγγελος Μπράτης: «Στις σχέσεις μου είμαι πιστός»

Άγγελος Μπράτης: «Ναι, είμαι σε σχέση. Τελεία»

Ο Άγγελος Μπράτης πήγε καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Ναι, είμαι σε σχέση. Τελεία», είπε ο Άγγελος Μπράτης και συνέχισε: «Δεν είναι η πρώτη μου σχέση στη ζωή μου. Δόξα τω Θεώ, αυτή είναι η τρίτη στη ζωή μου. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος, είμαι πολύ πιστός γενικά. Η πρώτη μου σχέση είχε 10 χρόνια διάρκεια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη ποτέ, είμαι πάρα πολύ αναλυτικός στη ζωή μου».

«Αυτό που με έλκει σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, δεν μπορώ να είμαι με κάποιος που δεν είναι καλός. Η καλοσύνη είναι τα πάντα για μένα. Και το να είμαι φίλος, να μπορώ να πω τα πάντα, να μην υπάρχει καμία κριτική κι επίσης να είμαι ίσος, δεν μπορώ τις ανισορροπίες, τους ανταγωνισμούς. Αν είμαι με κάποιον θέλω να είμαι για να περνάω ωραία», απάντησε ο γνωστός σχεδιαστής σχετικά με το τι είναι αυτό που τον ελκύει σε έναν άνθρωπο.

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το κομμάτι γάμος και παιδιά, αλλά θα με ενδιέφερε να είναι όλα ίσα σε αυτή την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν ίσα πραγματικά δικαιώματα και να μην έχουν μόνο ίσες υποχρεώσεις».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία