Αγγελική Ηλιάδη: Όταν φάνηκε στον αέρα talent show η οπiσθiα όψn της (video)

Η Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε καλεσμένη στο Super Star Academy, το talent show του Epsilon και «έντυσε» μέρος της βραδιάς με τα τραγούδια της και τη λαμπερή εμφάνιση της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μivi φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της και τα καλογυμνασμένα της οπiσθiα. 

Ο σκηνοθέτης όμως είχε περισσότερα κέφια απο αυτά που έπρεπε και αποφάσισε να κάνει παιχνίδι με την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα με την πίσω κίνηση της!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω στο βίντεο, η κάμερα έπεσε τόσο χαμηλά που έδειξε στους πάντες τα καλοyυμvασμένα οπiσθiα της τραγουδίστριας στους τηλεθεατές.

Επικό βίντεο ρετρό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό. 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου