Ανδρέας Μικρούτσικος: Για δεύτερη μέρα συνεχόμενα απουσίαζε από την εκπομπή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσα ανέφερε το πάνελ για την απουσία του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για δεύτερη μέρα συνεχόμενα απουσιάζε από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την απουσία του συνεργάτη της λέγοντας ότι ο ίδιος ένιωθε μια μικρή αδιαθεσία και έπρεπε να καθίσει στο σπίτι, ενώ παράλληλα είπε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, ο ίδιος θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του και στο πάνελ της εκπομπής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του:

«Μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να έρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία