Αναστασία: Μετά την επιτυχία στο Tik tok κυκλοφόρησε με βίντεο κλιπ το «Λίγο Λίγο»

Αναστασία: Το «Λίγο Λίγο» υπογράφει το δίδυμο Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, οι ίδιοι που έγραψαν την μεγάλη επιτυχία Αμαρτίες

Η Αναστασία είναι το πιο περιζήτητο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας αυτήν την περίοδο. Η 19χρονη τραγουδίστρια έκανε χαμό στο TikTok, με το τραγούδι της «Αμαρτίες» και μάλιστα κάνοντάς τες Νο1 στα ελληνικά ραδιόφωνα, Νο1 στα YouTube Trends με πάνω από 20 εκατομμύρια συνολικές προβολές, και διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις.

Τώρα έβγαλε νέα επιτυχία και η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού ένα teaser του «Λίγο Λίγο» στο TikTok ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει πάνω από 3.500 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Το «Λίγο Λίγο» υπογράφει το δίδυμο Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, οι ίδιοι που χάρισαν στην Αναστασία τις Νο1 «Αμαρτίες» της.

Είναι σίγουρο πως θα το ακούμε δυνατά σε όλα τα μαγαζιά το φετινό καλοκαιράκι

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία