Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας βάζει φωτιά στο σπίτι του Ζάχου!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ζάχος αποφασίζει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του και να φύγει από το Διαφάνι. Τα νέα για την απόφαση του Λυκογιάννη κάνουν τον γύρο του χωριού και στο καφενείο στήνεται μια μικρή γιορτή αποχαιρετισμού με όλους τους κατοίκους να του εύχονται «καλή αρχή».

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας βάζει φωτιά στο σπίτι του Ζάχου!

Κάποιος, όμως έχει άλλα σχέδια και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Ακύλα, που έχει ήδη δώσει την υπόσχεσή του στον Ξανθό. Ο Ζάχος προτείνει στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο αλλά τα σχέδιά τους θα τα ματαιώσει η επίθεση που σχεδιάζει ο Ακύλας εναντίον του.

Εκείνος μη γνωρίζοντας ότι ο Λυκογιάννης και η Μάρω δεν είναι στο σπίτι, βάζει τους πιστούς συντρόφους τους στους «Αβαντες» να ανατινάξουν το σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv24.

Η έκρηξη είναι εκκωφαντική και όλοι οι κάτοικοι ταράζονται και τρέχουν να δουν τι συμβαίνει. Τα πάντα στο σπίτι του Ζάχου και της Μάρως έχουν γίνει στάχτη στις Άγριες Μέλισσες και η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την επίθεση. Πως θα αντιδράσει το χωριό με την εξέλιξη αυτή; Θα καταλάβουν αμέσως ποιος κρύβεται από πίσω;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα