Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μεγάλο θανατικο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Όπως θα δούμε στη συνέχεια η μοίρα φέρνει απέναντι από τον Ακύλα το Μελέτη ο οποίος ετοιμάζεται να του δώσει την χαριστική βολή. Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον Ακύλα και για το λόγο αυτό στρατολογεί δίπλα του άνδρες της επιλογής του με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούν εναντίον του Ακύλα και να τον σκοτώσουν. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς η αγωνία θα μεγαλώνει για την τύχη των αγαπημένων μας ηρώων.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μεγάλο θανατικο στο Διαφάνι

Από τη πλευρά του ο Ακύλας Μεγαρίτης επιμένει να ασχολείται με το σχέδιο του αεροδρομίου καθώς και με τη σχέση της κόρης του με τον Μπάμπη αγνοώντας του κίνδυνο που έρχεται από Μελέτη μεριά. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική με σκηνές πολύ δυνατές που θα εκτυλιχθούν όπως θα δείτε ένα βράδυ στο Διαφάνι. Η σύγκρουση που έρχεται μεταξύ των ανθρώπων του Ακύλα και του Μελέτη θα είναι πολύ μεγάλη σε σημείο που θα έχουμε και νεκρούς.

Μάλιστα, όπως λέγεται μέσα από τη σκληρή αυτή σύγκρουση θα χάσουν τη ζωή τους οι Ακύλας, Μελέτης και όχι μόνο. Το τέλος προβλέπεται συγκλονιστικό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα