Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος έμαθε την αλήθεια Τελικά;

Άγριες Μέλισσες: Όλοι περιμέναμε πως η Ασημίνα, ο Νικηφόρος και η Δρόσω θα μιλήσουν στον μικρό για την πραγματική του μητέρα. Ο έφηβος, όμως, Σέργιος έμεινε πλάι στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο, μεγαλώνοντας με αγάπη, χωρίς να γνωρίζει. Πολλοί αναρωτήθηκαν εάν ο μικρός Σέργιος έμαθε τελικά την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, ενώ όλα ήρθαν στο φως και ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε στο τέλος, ο μικρός μας πρωταγωνιστής δεν έμαθε την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος έμαθε την αλήθεια Τελικά;

Η αλήθεια είναι πως στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, ο μικρός Σέργιος γνωρίζει την σκληρή αυτή πραγματικότητα. Στην τελευταία σελίδα, εξιστορεί τα γεγονότα στην αγαπημένη του σύντροφο. Δείχνει πως γνωρίζει πως η μητέρα του είναι η Δρόσω και πως το έχει αποδεχτεί. Έτσι, οι τηλεθεατές μπορούν να υποθέσουν πως ο Σέργιος μαθαίνει την αλήθεια, όταν φτάνει στην ηλικία των 18.

Έχοντας μεγαλώσει με τόση αγάπη και στοργή, μπορεί να καταλάβει όσα έγιναν, χωρίς να ξεσπάσει. Άλλωστε, η μητέρα του θα είναι για πάντα η Ασημίνα, χωρίς να αλλάζει κάτι στον τρόπο που την βλέπει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα