Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης δίνει Spoiler «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο»

Το πρωί της Δεύτερας ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς που πρωταγωνιστεί «Άγριες Μέλισσες». Δείτε όλα όσα είπε:

Ο εξαιρετικός ηθοποιός που υποδύεται τον Ακύλα, είπε: «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Εγώ διαβάζοντάς το πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικά όλα αυτά που συμβαίνουν.» Γιώργος Λιάγκας: Θα υπάρξει δικαίωση για αυτούς που ήταν κακοί χαρακτήρες; «Εξαρτάται πώς θεωρείς δικαίωση στα πράγματα. Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο.
Αυτό μπορώ να σου πω μόνο.» «Φαντάζομαι σε ένα σίριαλ, το οποίο η μυθοπλασία του κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, ναι είμαστε συνεπείς». Φαίη Σκορδά: Θα νοικήσει ο έρωτας ή όχι; «Πάντα νικάει ο έρωτας. Πρόσφατα έμαθα κάτι πολύ ωραίο που λένε στην ανατολική φιλοσοφία. Λένε πως το καλό πάντα νικάει, γιατί αν νικούσε το κακό θα είχε τελειώσει ο κόσμος εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό;»

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα