Άγριες Μέλισσες: Η ανακοίνωση που φέρνει τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση

Άγριες Μέλισσες Τρίτη 31 Μαΐου. Επεισόδιο 122. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή. Η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης. Δείτε όλες τις εξελίξεις.

Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης. Δείτε Online το προηγούμενο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα άρθρα-επεισόδια είδαμε πως η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει ένα νέο για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι. Μια δολοφονία θα ταράξει γι’ άλλη μια φορά τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα