Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις: Ο Ακύλας μαθαίνει για τον χωρισμό της Κορίννας και γίνεται έξαλλος!

Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις: Μπορεί η σχέση του με τον Μελέτη να πέρασε από σαράντα κύματα το τελευταίο καιρό, αλλά ο ίδιος πίστευε πως η σχέση του με την κόρη του ήταν σε μια καλή φάση. Ο ίδιος μαθαίνει για τον χωρισμό τους και γίνεται έξαλλος.

Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις: Ο Ακύλας μαθαίνει για τον χωρισμό της Κορίννας και γίνεται έξαλλος!

Ο Ακύλας έμαθε για το διαζύγιο της κόρης του, Κορίνας με τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες και η αντίδρασή του έδειξε πως ήταν κάτι που σίγουρα δεν του άρεσε αλλά και κάτι που δεν περίμενε.

Προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που έγινε ότι έγινε αλλά από ότι φαίνεται οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα τον καλύψουν πλήρως. Έτσι, αποφασίζει να βάλει τα τσιράκια του να παρακολουθήσουν την μονάκριβή του, κόρη Κορίνα για να μάθει τι κάνει στην ζωή της από δω και στο εξής.

Ο Ακύλας πολύ σύντομα θα μάθει την νέα σχέση της κόρης του Κορίνας με τον γιο του Βαμβακά, Μπάμπη και θα εξαγριωθεί στις Άγριες Μέλισσες. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Θα εναντιωθεί ή όχι προς το πρόσωπο της κόρης του;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα