Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Αυτές είναι οι οριστικές αποφάσεις του Δούκα για την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Αυτή τη φορά ο Δούκας Σεβαστός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του χωρίς να σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας νέας αποτυχίας. Οι εξελίξεις τρέχουν, καθώς ο Δούκας παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις και η Μυρσίνη να αντιδρά.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Αυτές είναι οι οριστικές αποφάσεις του Δούκα για την Μυρσίνη

Παραχωρεί όλη την περιουσία του στους δύο γιούς του, τον Κωνσταντή και το Νικηφόρο οι οποίοι όταν πληροφορούνται την απόφαση του πατέρα τους νιώθουν μεγάλη έκπληξη. Ο Δούκας θεωρεί ότι η κίνηση του αυτή τον εξυπηρετεί για να μπορέσει στη συνέχεια να βγάλει από τη μέση τον Ακύλα και να τον στείλει στη φυλακή.

Η κίνηση όμως αυτή του Δούκα βρίσκει αντίθετη τη Μυρσίνη, η οποία επιτίθεται στο Δούκα και του ζητεί εξηγήσεις. Ο Δούκας από τη πλευρά του, της υπενθυμίζει τα τραγικά της λάθη και τη προδοσία της αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Πρώτα με ξευτέλισες στον ίδιο μου τον αδελφό το Μιλτιάδη. Μετά πήγες με τον Κυπραίο και τώρα συνεργάστηκες κρυφά με τον Ακύλα εναντίον μου. Μυρσίνη δεν θέλω να σε βλέπω άλλο μπροστά μου».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα