8 Λέξεις: Η ζωή του Σίμου θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο-Όλα κρέμονται από μία κλωστή!

Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ επιστρέφει από βδομάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει προσωπική επιτυχία στις «8 Λέξεις στο ρόλο του Σίμου Καραντζά, του δημοσιογράφου που δεν τον φοβίζει τίποτα και ξεσκεπάζει τους πάντες! Ακόμα και στο τηλεοπτικό κανάλι του Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης) που δουλεύει έχει κυνηγήσει επικίνδυνα αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τώρα όμως η ζωή του θα κινδυνέψει καθώς θα μπει σε πολύ βαθιά νερά. Αν και είναι ευτυχισμένος, νιόπαντρος με τη Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου), η αυτοκτονία ενός φίλου του, που ήταν μπλεγμένος στον τζόγο, του φαίνεται ύποπτη.

Θεωρεί πως δεν είναι αυτοκτονία, αλλά δολοφονία και, όπως μάθαμε, θα αρχίσει να το ψάχνει.

Όμως θα μπει σε ένα κύκλωμα τοκογλύφων, στο οποίο είχε μπλέξει και ο ίδιος παλαιότερα, και θα φτάσει σε ένα πρόσωπο που ούτε καν φανταζόμαστε! Όμως, με αυτήν τη στάση του θα γίνει στόχος και κάποιοι θα υπογράψουν το «συμβόλαιο θανάτου» του ώστε να τον αποτρέψουν να εξαρθρώσει το κύκλωμα τοκογλυφίας.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια η Βάνα Δημητρίου θα μας κρατήσει με… κομμένη την ανάσα, καθώς ο αρχηγός των τοκογλύφων (εκεί κι αν είναι η έκπληξη!) θα δώσει εντολή να τον βγάλουν από τη μέση.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία